0

Filmpje online bewerken

Het stimuleert mij enorm om op het ingeslagen pad voort te gaan. En dan zal ik gelijk maar met de volgende deur in huis vallen: de tweede samenspeelbundel staat online, maar liefst 20 samenspeelnummers staan uitgewerkt voor jullie klaar: je kan ze samen spelen met anderen, je kan ze meespelen met de mp3; je kan ze tweestemmig. Het zijn stuk voor stuk fraaie melodieën, verzameld van over de hele wereld. Met dank aan alle donateurs, zo helpen we elkaar! Deze bundel was de laatste van de bundels die online gezet zouden worden. Daarmee is vlak voor het einde van het jaar dit project afgerond Klik hier voor alle online bundels nieuws 13 december 2017 Het Catalaans kerstlied blijkt ook een Nederlandse tekst te hebben, zo mailde mij Dinie jacobs. Geschreven door Jan Mul een organist uit haarlem. Verder kwam ik een mooi warm filmpje tegen uit Argentinië om je even aan te warmen in deze koude tijden. nieuws 06 december 2017 Sinterklaas heeft nog niet zijn hielen gelicht of voila de kerstliedjes worden weer van stal gehaald. Via deze link vind je niet alleen de traditionele kerstliedjes, maar ook twee nieuwe liedjes onderkant die ik er net geplaatst heb. Een tweestemmig Catalaans kerstlied en een oud Nederlands kerstlied van Willy derby. nieuws 04 december 2017 December is alweer een paar dagen oud en menigeen zit al stilletjes te wachten tot er begonnen word met de nieuwe cursus moeilijke stukken leren spelen.

filmpje online bewerken

Foto's bewerken - verbeter zelf uw foto's seniorWeb

En betekent dit dat de trekharmonica dag in maart in Zwanenburg niet doorgaat? Nou het een staat los van het ander, maar ik kan er nog niks over zeggen, omdat het op dit moment nog onzeker is of we de ruimte kunnen huren van de tennisclub, ik hoop er deze maand duidelijkheid over te krijgen. Wel start er een andere cursus in het voorjaar, die is al bijna vol namelijk de cursus trekharmonica docent worden. Overweeg je om les te gaan geven en vraag je je af je voldoende vaardigheden in huis hebt? In deze cursus, deel ik mijn kennis zowel op het inhoudelijke als wel giftig het didactische vlak, lees hier meer nieuws 29 december 2017 Een terugblik op 2017 die past hier wel om deze tijd van het jaar, een jaar waarin weer van alles gebeurd. Verder iets te vroeg, de eerste week van de nieuwe maand is nog niet begonnen, maar ach dat moet een keer kunnen, het volgende filmpje plus bladmuziek in de serie moeilijke stukken leren spelen. nieuws 23 december 2017 Een van de mooiste dingen die je overkomt als je veel deelt met anderen, is de waardering die je ongevraagd krijgt van veel, heel veel mensen. Als mij dit ooit verteld zou zijn voordat ik hiermee begon, had ik hartelijk gelachen. Ik had het niet geloofd. Maar inmiddels weet ik beter en ben ik er heel dankbaar voor. Veel onverwachte kerstkaarten van mensen die hun best doen om mij een klein berichtje te sturen, waarvan de strekking telkens is: hoe zeer ze mijn activiteiten voor de trekharmonica waarderen. Dit kerstplaatje was er een van velen. Dank aan iedereen die op welke wijze dan ook laat blijken dat mijn werk gewaardeerd word.

filmpje online bewerken

op een ipad gewoon trekharmonica gespeeld kan worden. Ik heb het gisteren zelf geprobeerd, vergt wel enige training. Vervolgens stappen we weer even terug in de tijd, door naar Baskenland te gaan waar volksdansen nog mooi uitgevoerd worden door jonge mensen. nieuws Om te beginnen, simon hartelijk dank! En verder voor alle trekzakspelers: paul's deel is weer verder aangevuld. Even naar beneden scrollen. In het cf deel heb ik een tweetal Portugese melodieën toegevoegd, op verzoek, nadat deze gespeeld waren op de trekharmonica dag in november. Tot slot wat de bladmuziek betreft voor de echte beginner een leuk walsje geplaatst in het leerlingendeel: Simple walz Op zaterdag 10 maart aanstaande organiseer ik samen met Ardy Proot een trekharmonicadag in Oss, volgens een vertrouwd recept. Ardy vind dat er in de regio brabant te weinig trekharmonica activiteiten zijn en heeft besloten daar eens wat aan te gaan doen.

Foto bewerken - gratis programma

Filmpje urendeclaratie doorgeven pgb svb

A de producten laven Wals la cotula en lekyahim. En de maand is alweer bijna om kortom tijd om een moeilijk stuk op de site te zetten, zodat je weer een paar dagen kan verdwijnen met deze regenachtige dagen. Dit keer het lied Harvest home een Hornpipe zoals dat heet in vakjargon. Bekijk hier de bladmuziek en een filmpje waarop ik het lied langzaam voorspeel. nieuws r aanleiding van de nieuwsbrief gisteren een paar correcties: de link naar de trekharmonicadag in de nieuwsbrief werkte niet. Klik hier voor een werkende link. De volksdansers bleken niet uit Portugal maar uit Baskenland te komen. Aanvullende linken over Andries kiers staan onder de bladmuziek. En tot slot de nieuwe cursus trekharmonica docent worden zit al vol! nieuws reeds aangekondigd in de terugblik van 2017 een nieuw project.

De bladmuziek die er bij hoort En met het voorjaar in zicht komt er ook weer bericht uit Enkhuizen met een datum voor het bekende festival aldaar: Dit jaar zal het festival gehouden worden op zondag 29 juli. Verder kan ik melden dat de trekharmonicadag in Oss vol zit. Mocht je denken waar gaat dit over, hier vind je meer info. nieuws 10 februari 2018 ik heb me samen met mijn lief alweer aangemeld voor een heerlijk avondje in Grou, om te luisteren en te kijken naar de thc oostergoo. Op 14 en 15 april treden zij op zaterdagavond en zondagochtend op, aanmelden kan via hun website. Of door een email te sturen aan: samen in de huiskamer zingen en soms een beetje achteraf in een kroeg. Ik kan er enorm van genieten. Deze filmpjes was ik een tijdje kwijt recent vond ik ze weer terug: In de huiskamer en in de kroeg Verder in het gc deel op verzoek nog een mooi walsje voor Polle toegevoegd. nieuws recent speelde ik op een regenachtige zondag middag met een paar collega's samen in haarlem en daar stelde iemand voor om de nordenhuse vals te spelen. Ik was alweer kwijt hoe deze klonk, hoewel hij in mijn samenspeelboeken staat, maar al spelend dacht ik wat een mooie wals, reden om hem hier te delen, samen met een ander mooi lied The wild rose of the mountain. We gaan verder met de bewerkingen van Date uit het dansboek van kiers met een Hofpolka en een Schotse wals beiden uitgewerkt in zowel c als. En ook paul van muijen zijn deel is verder bij gewerkt we zijn daar bij de letter L met.

filmpje online bewerken

Deze vrolijke stukken passen goed bij de steeds zonniger wordende dagen van het voorjaar. Drie nummers dit keer Balance; Padre nosso pequenino en het hele mooie vira dos Malmequeros. nieuws In deze koude dagen waarin velen aan huis gekluisterd zijn zou een filmpje met een moeilijk stuk om in te studeren wel heel welkom zijn. En juist dan is de maand alweer een paar dagen oud, voordat. Gelukkig is dat nu geregeld: mazurka principessa staat op het programma voor deze maand, klik hier. De bundel is al jaren niet meer te krijgen, maar losse nummers mag ik rustig plaatsen op de site, vind Ben huisman de maker van de bundel. Dat doe ik graag sinds een leerling heel enthousiast is van deze bundel en mij telkens verleid om weer nieuwe stukken voor te spelen waar ik dan weer blij van word, met gevolg dat ik ze wil delen met anderen. Twee nummers dit keer de portugese dans en Vira de santa maria. nieuws 15 februari 2018 Nog heel even kunnen we ons overgeven aan die melancholische klanken die passen bij de winter. Vanmiddag heb ik drie filmpjes opgenomen met Russische melodieën, zo kan je ook eens even meekijken hoe ik die soms lastige grepen pak. Bekijk hier de filmpjes.

Brugse meisjesbende slaat opnieuw toe: nieuw filmpje

Verder: nog plannen om naar Festivals te gaan, recent kreeg ik een bericht dat er dit jaar wederom het tweejaarlijkse festival Airbag plaats vind. De stad Brugge staat dan in het teken van de accordeon (de luchtzak). Je hebt nog even tijd want het speelt zich in mei en juni. Hier vind je de website nieuws we stappen even terug in de tijd, de tijd waarin de muziek van Andries kiers vaak gespeeld werd. Date van de pol heeft weer verhuur een drietal nummers bewerkt waarvan er twee zowel in c en f als meerstemmig. En ook ben ik weer verder gegaan met het repertoire van paul van muijen, daar zijn we bij de m aangekomen, mazurka's vooral. In beide gevallen even naar beneden scrollen om de nieuwe bladmuziek te bekijken. Zo op het eerste gezicht lijkt het een ingewikkeld schema op het plaatje hiernaast. Maar bij een nadere beschouwing ontdek je eigenlijk een handige manier om de noten en cijfers van onze trekharmonica op een plaatje zichtbaar te maken in de notenbalk. Met dan aan Ger Brakel die het bedacht. nieuws En ja we zijn de 10e maart gepasseerd, de dag dat Ardy Proot in Oss een trekharmonicadag organiseerde waar door een groep van een kleine 20 spelers lekker samengespeeld en gezongen werd. Een kort verslag met een filmpje en de bladmuziek van West zuid West van Ameland (in 2 partijen) kan je hier vinden En wederom ben ik verleid om weer een paar nummers te bewerken uit de portugese bundel van Ben huisman. filmpje online bewerken

Het antwoord op deze vraag is heeeel veeeel. Dat heb ik niet bedacht maar slimme onderzoekers, als je wilt weten wat allemaal ga je gelijk na het kijken van dit filmpje met nieuw enthousiasme aan de slag. De lente hangt in de lucht op diverse plekken stoppen de lessen, maar daarmee niet het trekharmonica spelen, want langzaam komen ook de festivals weer in beeld zoals. Teeu in mei, en in de zomer het grote folkfestival in gooik in België, om er maar eens twee te noemen. Meer suggesties, laat maar weten, stuur me een mail. Ideale plekken om je te laten inspireren en nieuwe ervaringen op te doen. Zoals het er nu naar uit toptoys ziet ben ik zelf met mijn lief volgende week zaterdagavond in Grou bij de jaarlijkse uitvoering van thc oostergoo. nieuws, we zijn de maand weer gepasseerd en het is weekend en geen april grap: kortom tijd voor een nieuw stuk in de rubriek moeilijke stukken leren spelen, dit keer een vrolijke polka uit Mexico dona sinfarosa. Klik hier wanneer je hem eens wil bekijken, beluisteren en zelf spelen. Bijgevoegd schema word goed bekeken, zo ontdekte een speler koolhydraten een kleine fout en die is inmiddels gecorrigeerd.

De speld - wikipedia

Om dat alles mogelijk te maken zijn vele spelers inmiddels donateur geworden van mijn website. Daarvoor ben ik ze zeer slanke dankbaar, want zo helpen we elkaar. Mocht je ook donateur willen worden, dan vind je hier alle informatie. Voel je op geen enkele manier verplicht. Ook als je geen donateur bent en dat niet wilt worden, ben je welkom. Het doel van mijn website is muziek op een laagdrempelige manier aanbieden, want dat is heel gezond voor een mens! Zie het artikel hieronder. nieuws, wanneer je je afvraagt moet ik nog wel doorgaan met trekharmonica spelen? Zal het me ooit lukken om die links rechts combinatie onder de knie te krijgen; het word maar geen muziek, het blijft een rijtje noten; zal het ooit wel wat worden, in plaats van wat gestuntel? Kortom het moment dat je je afvraagt wat levert dat gehannes me nou eigenlijk op?

filmpje online bewerken

Onder andere van Gerrit wieringa die als vele anderen het zo bijzonder vond om de reacties te zien van dementerenden wanneer ze in verzorgingshuizen speelden. nieuws Am Brunnen vor dem Tore, da steht ein lindenbaum. Een prachtig gedragen lied van Schubert, bewerkt voor de trekharmonica in twee partijen. Maar dat is niet het enige samenspeelstuk ook dancing in the street een heel stuk vrolijker past heel goed bij deze lekkere lente die helemaal los gebarsten. Hier kan je ze vinden en beluisteren. En dit weekend was ik in Friesland samen met mijn lief voor het jaarlijkse concert van de trekharmonica-groep uit Oostergoo en ik heb wederom genoten en weer een paar hele mooie stukken gehoord, die als ik weer eens tijd heb op deze site belanden. Tja dat tijd hebben en vinden is wel een punt op zich. Een keer per jaar meestal in het voorjaar vraag ik aandacht voor het feit dat vrijwel alles op deze website vrij beschikbaar is voor alle trekzakspelers in het land en ook ver daar buiten. Dat blijft ook zo, maakt u zich geen zorgen. Het is een prachtige promotie van ons instrument waar lichaam velen uitgebreid gebruik van maken (zo'n 250 bezoekers per dag wat ook de bedoeling.

Foto bewerken - gratis programma fotobewerking downloaden

Laatste nieuws, een salade plaatje uit een oude muziekbundel. Onderdeel van een stapeltje oude muziek opgestuurd door Ingrid, als bedankje voor al mijn werk. Deze en vele andere reacties blijven leuk om te krijgen. Twee nieuwe nummers in het cf deel een mooi walsje met dubbele noten en een Jiddisch liedje a bisele masel. Een pittig stuk deze keer in de rubriek moeilijke stukken leren spelen, maar. Wel een hele mooie la foule. Oorspronkelijk een Argentijns stuk van Angel Cabral, maar bij ons vooral bekend om de vertolking door Edith piaf. Bekijk hier het filmpje en de bladmuziek hier. Als gebruiken klein jongetje kan je gemakkelijk de show stelen terwijl je vader zijn best doet, klik hier om het filmpje te bekijken. Verder zijn er veel reacties gekomen op het artikel van Prof Scherder over wat muziek doet met je brein.

Filmpje online bewerken
Rated 4/5 based on 790 reviews
SHARE

filmpje online bewerken Avekup, Mon, May, 07, 2018

Met wevideo is het maken van een video een koud kunstje. Het programma is erg gebruiksvriendelijk en u heeft geen hoge technische kennis nodig om tot een fraai resultaat te komen. Voor de online versie geldt wel dat u even een account moet aanmaken en inloggen.

filmpje online bewerken Odefuci, Mon, May, 07, 2018

Toch is het erg leuk om uw videos eens te bewerken of om een wat langere film te maken van bijvoorbeeld al uw vakantiefilmpjes. Dat doet u eenvoudig met een programma als wevideo. Dat is een krachtige online videobewerker waarmee u uw filmpjes bewerkt en er én grote film mee monteert. Wevideo is gratis te gebruiken en werkt online in uw browser. Verder zijn er apps voor ios, android en Windows Phone.

filmpje online bewerken Acupugu, Mon, May, 07, 2018

Net als veel anderen Nederlanders maakt u waarschijnlijk veel filmpjes met uw smartphone. Als u op vakantie gaat dan moeten daar natuurlijk een paar mooie videos van komen of van andere belangrijke gebeurtenissen. Vaak wordt er niet veel meer met die videos gedaan.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: